„Ništa se ne događa slučajno”
368
post-template-default,single,single-post,postid-368,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

„Ništa se ne događa slučajno”

„Ništa se ne događa slučajno”

Za mene je traumatična bila smrt majke i okolnosti pod kojima je umrla. Zbog toga sam bila depresivna i osećala bes prema osobi koja snosi deo odgovornosti i usled toga nastala je moja bolest štitaste žlezde.

Za pomoć sam se obratila najpre endokrinolozima. Nisu mi pomogli. Pa homeopati, nije mi pomogao. Psihijatru – da, u jednom kraćem periodu, dobila sam lekove koji su tada pomogli.

Ništa se ne događa slučajno, to sam kasnije shvatila. Crninu za pokojnikom ne treba nositi dugo, jer ona dodatno podstiče depresiju. Treba se obraćati i zvaničnoj i alternativnoj medicini, maksimalno se informisati ukoliko je nastala hronična bolest. Potrebno je, pored ostalog, uraditi analizu stanja vitamina i minerala u telu i nadoknađivati sve što treba.

(žensko, 42 godine)